Agium is gevuld met verhalen. Met ervaringen, groeiprocessen, impact en ambities. Hetzelfde geldt voor jou!

Zijn we nu klaar? Natuurlijk niet. Je kunt, mag en blijft groeien in je volgende vlam, in je verdere leven, bij jouw tribe.

Maar vooruitkijken zonder mooie afronding is winnen zonder prijsuitreiking. Wat heb je geleerd? Wat ging goed? Wat zou je anders doen en wat neem je mee voor de volgende keer?

Bij Agium werken we middels de speerpunten; Talent, Tribe, Trots en Toekomst. Hieronder leggen we je graag uit wat we ermee bedoelen.

Talent

Agium is de ontmoetingsplaats voor talent in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.

Zet je talent in, laat het groeien, laat jouw talent zien aan de wereld. Talent verzilveren geeft energie en werkplezier.

Zeg eens, wat is je talent en hoe zet je jouw talent in voor jezelf en anderen?
Talent
Tribe

Tribe

De tribe en verwantschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Verwantschap is de meest universele en fundamentele van alle menselijke relaties. Je kunt direct verwant zijn in een familie, maar natuurlijk ook in een andere verbinding.

In de Agium tribe bijvoorbeeld. Zie het maar als een stamboom met mensen dichterbij en verder weg, maar altijd verbonden met elkaar. Of als een zakelijk organigram, met zakelijke en informele relaties op jouw manier gerangschikt.

Trots

Ons werk doet er toe. Dat geeft ons een voldaan gevoel, iedere dag.

Want zoals Simon Sinek zegt: waarom zou je alleen gaan, als het samen kan. Successen vieren we ook graag samen.

Denk hierbij aan successen als we de ambities van onze professionals kunnen koppelen aan die van een opdrachtgever en gezamenlijke bedrijfsdoelstellingen samen met al onze collega's. Na London in 2016, hebben we dit jaar met zijn allen New York mogen bezoeken.

Ga jij mee naar Berlijn?  


Trots
Toekomst

Toekomst

Alice in Wonderland heeft niet helder wat ze wil. Op haar vraag aan de kater – die ze in Wonderland tegenkomt als ze verdwaald is – welke kant ze op moet, is het antwoord: ‘Dat hangt ervan af waar je uit wilt komen.’

Als Alice daarop antwoordt dat het haar niet zo heel veel uitmaakt waar ze uitkomt, zegt de kater dat het dan ook niet zo heel belangrijk is welke weg ze kiest.

Want als het toch niet uitmaakt wat het resultaat zal zijn, is elke keuze prima…

- Lewis Caroll

Denk je het Agium DNA te hebben en spreken onze speerpunten je aan? Neem dan even de tijd om onze Interim rollen te bekijken en te sollciteren. Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging. Als jouw profiel aansluit bij de vacature, word je uitgenodigd voor een kennismakings- en selectiegesprek.

Is er nu geen functie die jou aanspreekt? Laat Agium dan bij jou solliciteren! Wij kijken altijd uit naar gemotiveerde financiële professionals. Zodra er een passende vacature bij Agium is of bij één van onze opdrachtgevers in een vastdienstverband, nemen wij contact met jou op.