Met welke van de vier tips over ‘Finance Transformatie in het digitale tijdperk’ ga jij aan de slag? Of met alle vier?

Agium versterkt het onderzoek over Finance Transformatie in het digitale tijdperk. In dit onderzoek worden CFO’s en finance professionals uit het hogere kader ondervraagd. Samen met onze onderzoekspartners Universiteit van Amsterdam, Workday, Finance Transformation Forum en Finance on a Mission voeren we onderzoek uit naar de stand van de Finance Transformatie.

En gezien de ongekende ontwikkelingen in het afgelopen half jaar zijn wij extra nieuwsgierig naar de resultaten. COVID-19 heeft alles in zich om op verschillende vlakken tot blijvend andere keuzes en ander gedrag te leiden bij consumenten en organisatie, maar heeft dat ook impact op de Finance Transformatie?

Vorig jaar kon op basis van de input van meer dan 175 CFO's en Finance Executives een mooi rapport worden afgeleverd. We hebben de rode draad hieruit alvast voor jou op een rij gezet.

Vier tips over Finance Transformatie in het digitale tijdperk:
-Stimuleer digitale strategie-initiatieven.
-Focus op waarde toevoegende technologieën.
-Versnel in het dichten van de 'skill gap'.
-Ontwikkel een datagedreven besluitvormingscultuur.
Lorem ipsum

Ga je met ons mee?

De resultaten van het research paper 2020 worden bekendgemaakt tijdens 'Finance on a Mission' (FOAM). FOAM is een serie van vijf online bijeenkomsten in oktober en november, georganiseerd in samenwerking met Agium. 

Speciaal voor relaties van Agium is er een gereduceerd deelnametarief. Meld je aan en behaal 7 PE uren. Wij zorgen ervoor dat jouw digitale plek is gereserveerd! Ga je met ons mee? 

Verbinden en verrijken in tijden van verandering!