Steek jouw carrière in een nieuw jasje!

Het is onze missie om precies datgene te maken wat jou op het bovenlijf is geschreven. Wat jij in de kast wilt hangen, kunnen wij voor je maken. Op maat. Tot in detail. En met de allergrootste zorg. Comfort vinden we net zo belangrijk als de juiste looks.

Laat het nou net zijn dat je dit gecombineerd kan doen met een nieuw Financieel avontuur óf een nieuwe uitdaging binnen Finance & Control voor een ander!


Er is een grote kans dat jij als Finance Professional ook aan het oriënteren bent naar een nieuwe ambitie om te realiseren. 

Onze Consultants ontzorgen jou proactief in de zoektocht naar een relevant stap hogerop. Ook jou willen de kans niet ontnemen om jouw carrière in een nieuw jasje te steken.
Lorem ipsum

What's in it for me?

Steek je financiële carrière -of die van een ander- in een nieuw jasje! Je financiële carrière letterlijk in een op maat gemaakt jasje steken?

Dat kan als jij zelf solliciteert of iemand aanbrengt en vervolgens de baan scoort! Met Agium en de eersteklas maatkleding van I am Luigi B.V. kom jij of jouw referral goed voor de dag! 

De coupeur van I Am Luigi meet -de man een nieuw jasje aan en de dames een tweetal blouses- met plezier een nieuw jasje aan. Aan de hand van jouw wensen, adviseert I Am Luigi jou over de stofkwaliteit, kleur, pasvorm, stijl en alle denkbare afwerkingen. 
1-10van17vacatures

Ik heb een jasje gescoord!

De Tailors van I am Luigi maken het jou graag gemakkelijk. Naast de mogelijkheid tot een meetsessie in onze winkel, kunnen we uiteraard ook op locatie langs komen. Dit kan thuis of op kantoor, 24 uur per dag.

Nu geen nieuw avontuur voor jou?

Meld je aan voor een job alert en wij houden je op de hoogte wanneer er relevante avonturen voor jou zijn.