Over het webinar

Een maand na de uitbraak van COVID-19, in april 2020, vond het webinar ‘Leidinggeven in tijden van crisis’ plaats. Nu, een klein jaar later, zijn de omstandigheden veranderd. En wat is er veranderd in ons leiderschap?

We reflecteren op de huidige situatie. Waar hebben we mee te maken? Stellen we centraal welk perspectief we onze mensen in de huidige omstandigheden kunnen bieden? En wat als meer mogelijk wordt? Hoe zet je je leiderschap in om die beweging te faciliteren. 

Programma
  • Korte terugblik eerder gegeven webinar in april 2020.
  • Waar staan we nu?
  • Welk perspectief kunnen of willen we bieden aan onze medewerkers?
  • Hoe zet je je leiderschap in om de beweging te faciliteren als er meer mogelijk wordt

Trainers

Cindy Smeele, Partner Agium Assessments, Coaching & Training en Simon-Jan Terpstra, Trainer/Coach hebben vele organisaties geholpen bij (door) ontwikkeling van executive financials en finance teams. Simon-Jan (NLP Trainer en ontwikkelt programma’s gericht op persoonlijke groei en leiderschap) en Cindy (ervaren vanuit het HR werkveld en helpt management en directies met verandertrajecten gericht op people skills) nemen je graag op interactieve wijze mee rondom het brede thema leiderschap. 

Host
Robbert van Adrichem, directeur/founder van Agium. Robbert geeft tevens zijn zienswijze op deze casuïstiek. 

Resultaat na het webinar

Het webinar geeft je de mogelijkheid om te reflecteren op je eigen leiderschap. Specifiek op het thema ‘toekomstperspectief bieden aan medewerkers tijdens, maar ook na een crisis’

Voor wie is het interessant?

Het webinar is interessant voor leidinggevenden Finance & Control.

Benodigde kennis

Er is geen specifieke voorafgaande kennis nodig om deel te nemen en je hoeft het webinar van april 2020 niet te hebben gevolgd. 

Aanmelden kan via het onderstaande formulier: