Ahmed Ali

Ahmed Ali

''Ik was werkzaam als RPA ontwikkelaar bij verschillende klanten van Agium Digital. Hierin hielp ik met het bouwen en implementeren van digitaal gestuurde robots gebouwd met UiPath.''
Eleonore Hinlopen

Eleonore Hinlopen

''Door mijn opdrachten via Agium heb ik als starter relatief hoge rollen mogen uitvoeren, rollen die ik anders waarschijnlijk niet zomaar had mogen bekleden.''
Fayme Rach

Fayme Rach

''Ik hou van een uitdaging, dus was via mijn privé netwerk in gesprek geraakt met Agium om te kijken hoe ik mezelf kon blijven ontwikkelen. Het antwoord was bij Agium te komen werken.'' 

Wat is er mogelijk met jouw competenties?

Welke organisaties passen bij je? Ben jij een breed inzetbare Finance Controller met analytische én communicatieve kwaliteiten? Hoe beoordeel jij de kwaliteit en relevantie van processen die van invloed zijn op Finance?

Ambieer jij een carrière binnen een vaste omgeving of hecht je juist meer waarde aan dynamische omgeving met uiteenlopende opdrachten op jaarbasis?

Allemaal goede vragen om erachter te komen waar je nu staat als Finance Professional en wat jouw volgende stap wordt! Naast posities bij Agium, werven we ook financieel talent voor vaste posities bij onze opdrachtgevers in o.a. AmsterdamRotterdam, Breda en Utrecht.

Agium biedt uiteenlopende vacatures finance en adviseert je persoonlijk om het verschil te maken. Wil jij vanuit huis jouw ontwikkelingsmogelijkheden als Finance Professional met ons bespreken?

Laten we dan een online sessie inplannen (via Microsoft Teams)! Hierbij hebben we alle gelegenheid om dieper in te gaan op je werkervaring en competenties.

Upload je c.v. en wij gaan er direct mee aan de slag!

Laat je gegevens achter

Agium respecteert jouw privacy. 4 weken na afloop van de sollicitatieprocedure worden – indien gewenst - je gegevens geanonimiseerd. Meer info lees je in ons privacystatement.